Συναγερμός για μία ακόμα φορά σήμανε στη Γαλλία, καθώς εκκενώθηκαν συνολικά έξι αεροδρόμια, έπειτα από απειλές για βόμβες και ύποπτα αντικείμενα.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Λιλ, λόγω απειλής για βόμβα. «Οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε ο λογαριασμός του αεροδρομίου σε ανάρτηση στο X.
Την ίδια ώρα, εκκενώθηκε και το αεροδρόμιο Μπλανιάκ, στην Τουλούζη, λόγω ύποπτου πακέτου.
Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο αεροδρόμιο Μποβέ, μετά από απειλή για βόμβα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, δύο τερματικοί σταθμοί εκκενώνονται.
Στη Νίκαια το αεροδρόμιο εκκενώθηκε νωρίτερα. Πάντως «η κατάσταση επέστρεψε στο φυσιολογικό» μετά από μια εγκαταλειμμένη αποσκευή στον τερματικό σταθμό 1, όπως ανέφερε στο X το αεροδρόμιο.
Στη Λυών, το αεροδρόμιο Λυών-Μπρον έγινε στόχος «ψευδούς συναγερμού για βόμβα». Δεν πρόκειται πάντως για το κύριο αεροδρόμιο της πόλης, η Lyon-Saint-Exupéry.
Τέλος, το αεροδρόμιο της Ναντ, Nantes Atlantique, εκκενώθηκε γύρω στις 11:30 π.μ, τοπική ώρα, λόγω ύποπτου πακέτου.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.