Μενού
Αστυνομία στην Ελβετία
Αστυνομική επιχείρηση στην Ελβετία | AP Photos / Denes Erdos
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (21/5) στις Αρχές της Ελβετίας, αφού ένας γυμνός άνδρας, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, σκότωσε μία γυναίκα την ώρα που έκανε τζόγκινγκ σε πάρκο.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στην περιοχή, κάνουν λόγο πως ο συγκεκριμένος άνδρας στην Ελβετία φέρεται να επιτέθηκε και σε άλλους ανθρώπους, την ώρα που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η επίθεση, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έλαβε χώρα λίγο πριν τις 20:00 το απόγευμα στο πάρκο Villa Alma στο Männedorf, στην Ελβετία. 

Οι περαστικοί είχαν σημάνει συναγερμό όταν ο 19χρονος άνδρας άρχισε να επιτίθεται τυχαία σε ανθρώπους και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ανακάλυψε τη γυναίκα νεκρή στο έδαφος.

Ελβετία: Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής

Ο δράστης, επίσης ελβετικής καταγωγής, βρέθηκε στο χώρο του πάρκου και συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία, την ώρα που τοπικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο νεαρός άνδρας επιτέθηκε στη γυναίκα «εντελώς γυμνός» προτού του περάσουν χειροπέδες

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε την ώρα που αθλούνταν, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να της κάνουν ανάνηψη, χωρίς να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί η ταυτότητά της. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης τραυμάτισε επίσης μια άλλη γυναίκα το βράδυ της Τρίτης, η οποία υπέστη ελαφρά τραύματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA