Μενού
elon musk
elon musk | shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο Έλον Μασκ πιστεύει πως η «κομμουνίστρια» τρανσέξουαλ κόρη του τον μισεί επειδή είναι πλούσιος. Υποστηρίζει πως της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστεύει ότι όποιος είναι πλούσιος είναι και κακός. 

O Μασκ θεωρεί πως δεν έχει ευθύνη για το γεγονός ότι η 19χρονη κόρη του δεν τον πλησιάζει, αλλά θεωρεί πως φταίει το σχολείο Crossroads School for Arts & Sciences στη Σάντα Μόνικα, το οποίο κατηγορεί πως την έκανε να πιστεύει ότι επειδή είναι πλούσιος, δεν είναι και καλός άνθρωπος. 

Η newyorkpost αναφέρει ότι ο Έλον είπε στον συγγραφέα Walter Isaacson πως γενικά ήταν αισιόδοξος για την κόρη του ώσπου τον Απρίλιο του 2022 αυτή έγινε «κομμουνίστρια» και διέκοψε κάθε σχέση μαζί του.   

Εκείνο το έτος, η Wilson έκανε μια αίτηση για να αλλάξει το φύλο της, καθώς και το όνομά της, το οποίο ήλπιζε ότι θα τελείωνε κάθε σχέση μεταξύ της ίδιας και του βιολογικού της πατέρα. Η καθαρή περιουσία του Μασκ εκτιμάται στα 257,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως η απομάκρυνση από την κόρη του τον πονάει περισσότερο από όταν έχασε το πρώτο του παιδί όταν ήταν βρέφος: «Έχω κάνει πολλές προσπάθειες, αλλά δεν θέλει να περνάει χρόνο μαζί μου». Σαν να μην έφτανε αυτό, την ίδια στιγμή που κατηγορεί το σχολείο για τις ιδέες τις κόρης του περί των πλουσίων, τα δίδακτρα του κοστίζουν 50.000 δολάρια ετησίως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA