Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, μέχρι πρότινος σύμμαχος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, διεμήνυσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται ένα νέο πολιτικό κόμμα, επικαλούμενος τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε ο ίδιος στην πλατφόρμα Χ.
«Οι πολίτες μίλησαν. Χρειάζεται ένα νέο πολιτικό κόμμα στην Αμερική που θα εκπροσωπήσει το 80% των κεντρώων (ψηφοφόρων). Και ακριβώς το 80% συμφωνεί» με αυτήν την ιδέα, υπογραμμίζει ο Μασκ σε ανάρτησή του, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που ξεκίνησε την Πέμπτη.
Από τους 5,63 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας Χ που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, το 80,4% τάχθηκε υπέρ της ιδέας για δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος Τραμπ επανέλαβε πάντως σήμερα πως δεν σκοπεύει να μιλήσει με τον πρώην σύμβουλο του, στον απόηχο της δημόσιας ρήξης μεταξύ των άλλοτε στενών συμμάχων.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.