Μενού
Μονόλιθος εντοπίστηκε στην Ουαλία
Μονόλιθος εντοπίστηκε στην Ουαλία | YouTube/The Independent
  • Α-
  • Α+

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο εντόπισε ο πεζοπόρος Craig Muir στην κορυφή ενός λόφου στην περιοχή Πόουις‎ της Ουαλίας.

Βρέθηκε μπροστά σε έναν γυαλιστερό, ασημένιο μονόλιθοπου φάνταζε σαν UFO με την πρώτη ματιά, αλλά αντιλήφθηκε γρήγορα πως επρόκειτο για κάτι διαφορετικό. 

«Όταν το είδα για πρώτη φορά, έμεινα έκπληκτος, καθώς έμοιαζε με κάποιο είδος UFO» δήλωσε ο Muir, οικοδόμος που ζει σε κοντινή περιοχή. «Φαινόταν σαν ένα πολύ λεπτό μεταλλικό [υλικό], σχεδόν σαν χειρουργικό ατσάλι. Η χαλύβδινη κατασκευή είχε μήκος σχεδόν 3 μέτρα και φαινόταν απόλυτα επίπεδη και σταθερή, παρότι φυσούσε θυελλώδης άνεμος». 

Δεδομένου πως δεν μπορείς να φτάσεις στην κορυφή του λόφου με αυτοκίνητο, ο μάρτυρας συμπέρανε πως μπορεί να είχε μεταφερθεί από ομάδα πεζών ή να έγινε η μεταφορά μέσω ελικοπτέρου. 

«Δεν φαίνεται σαν να το πέταξαν εκεί, αντίθετα έχει τοποθετηθεί στο έδαφος με ακρίβεια» εξήγησε. «Ωστόσο, δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη στο σημείο και θα περίμενε κανείς ότι θα επικρατούσε μεγάλη ακαταστασία γύρω του, αλλά δεν υπήρχε».

Το 2020, είχαν κάνει την «εμφάνισή» τους μία σειρά από μονόλιθους σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπως τη Ρουμανία και την έρημο της Γιούτα. Συνωμοσιολόγοι είχαν υποθέσει, τότε, πως θα μπορούσαν να κρύβονται εξωγήινοι πίσω από το μυστήριο. 

Μια ανώνυμη κολεκτίβα με την ονομασία The Most Famous Artist πήρε τα εύσημα για τις κατασκευές στις ΗΠΑ.

Ο τελευταίος μονόλιθος είναι παρόμοιος με εκείνον που βρέθηκε στην παραλία Κόμπτον στην Αγγλία πριν από τέσσερα χρόνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA