Μενού
Car Offshore
Car Offshore | Instagram
  • Α-
  • Α+

Πρόταση γάμου στο εστιατόριο, στον δρόμο, στην εκδρομή, στο κατάστρωμα. Αν τα παραπάνω παραείναι συνηθισμένα για το γούστο σας ένα νέο ταχύπλοο Fiat σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε το μεγάλο βήμα, και ταυτόχρονα να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, μέσα στο πιο πρωτότυπο σκηνικό που έχετε δει.

Όπως γράφει η Sun, κυκλοφορεί ένα νέο ταχύπλοο στην αγορά, με το κήτος του να έχει κατασκευαστεί για να μοιάζει εκπληκτικά με ένα ρετρό καμπριολέ Fiat 500. Διατίθεται προς ενοικίαση έναντι 1.200 ευρώ τη μέρα, ενώ η τιμή αγοράς του αγγίζει τις 100.000 ευρώ.

Αν και δεν παράγεται από τη γνωστή μάρκα, το Car 500 Off-Shore μοιάζει πολύ με το αυθεντικό, με το γυαλιστερό του φινίρισμα και το ρετρό design του. Διαθέτει φυσικά σαλόνι με αδιάβροχη επένδυση, υψηλής ποιότητας δέρματα και ανθεκτικό στην υγρασία ανοξείδωτο ατσάλι.

Το «αμάξι» ταχύπλοο

Ένα ρομαντικό ραντεβού με αυτό το ανεπανάληπτο πλεούμενο είναι δυνατό δυστυχώς μόνο σε δύο σημεία στον κόσμο, στο Ποζιτάνο της Ιταλίας και το Μαϊάμι της Φλόριντα.

Ως μέρος του «γαμήλιου» πακέτου, τα ζευγάρια περνούν τον χρόνο τους κόβοντας βόλτες στις ειδυλλιακές ακτογραμμές, απολαμβάνοντας σαμπάνια και ακριβό φαγητό, με τη συνοδεία ενός φωτογράφου που απαθανατίζει τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές τους.

Βέβαια, για να κυλά ομαλά το ραντεβού, το ονομαστικά μόνο ταχύπλοο δεν μπορεί να αγγίξει ταχύτητες πάνω από 45 χιλιόμετρα την ώρα. Το σκάφος ζυγίζει μόλις 550 κιλά και έχει μήκος 4,74 μέτρα.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν φωτισμό LED, αντλία υδροσυλλεκτών, ψηφιακό ταμπλό, πλήρες στερεοφωνικό σύστημα, ντους, φώτα ομίχλης και σκίαστρο. Η εταιρεία ενοικίασης σκαφών Positano Boats που νοικιάζει τα πλοία γράφει στην περιγραφή της:

«Τα πρώτα 500 Off-Shore που έπλευσαν στη θάλασσα της Ακτής του Αμάλφι. Ζήστε μία εμπειρία "Dolce Vita" σε αυτό το ξεχωριστό μοντέλο».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA