Ο επανεκλεγείς πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, υποδέχθηκε γονατιστός την Τζόρτζια Μελόνι, στη Σύνοδο Κορυφής στα Τίρανα.
Η Μελόνι περπατούσε στο κόκκινο χαλί, όταν ο Αλβανός πρωθυπουργός απομάκρυνε την ομπρέλα του και γονάτισε μπροστά της.
Απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους, η Ιταλίδα πρωθυπουργός με έντονη δόση χιούμορ ανέφερε: «Το κάνει μόνο για να είναι στο ύψος μου».
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.