Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Δουβλίνο με αναφορές ότι έχουν τραυματιστεί παιδιά.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dublinlive.ie, «οι αρχές ανταποκρίνονται σε ένα σοβαρό περιστατικό στην πλατεία Πάρνε».
Με βάση τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν πέντε τραυματίες, από τους οποίους οι τρεις είναι παιδιά. «Πρόκειται για έναν άντρα ενήλικα, μία γυναίκα και τρία νεαρά παιδιά» αναφέρει εκπρόσωπος των αρχών.
«Ένα μικρό κορίτσι έχει σοβαρά τραύματα, τα άλλα δύο παιδιά έχουν μικρότερα τραύματα. Η γυναίκα επίσης έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό ενώ ο ενήλικας πιο ελαφρύ. Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο».
Σύμφωνα με τις αρχές, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία όλη η πλατεία Πάρνελ.
Σε δήλωσή της η υπουργός Δικαιοσύνης της Ιρλανδίας Έλεν ΜακΈντι, τόνισε ότι είναι βαθιά σοκαρισμένη από την επίθεση και οι σκέψεις της είναι με τα παιδιά και τις οικογένειές τους «αυτήν την δύσκολη περίοδο».
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.