Βίντεο δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να τραγουδάει μία τουρκική διασκευή του «Όλα σε Θυμίζουν».
Ειδικότερα, στα πλάνα που δημοσιεύονται - δεν έχει διευκρινιστεί το πότε και πού τραβήχτηκαν - ο Ερντογάν εμφανίζεται σε χώρο όπου υπάρχει μία ορχήστρα.
Όντας περιτριγυρισμένος από την ομάδα του, ακούει το τραγούδι πριν αρχίσει να λέει και αυτός μερικούς από τους στίχους.
Σημειώνεται πως εντός λίγων ημερών, ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας στις 7ης Δεκεμβρίου.
Η Αθήνα ελπίζει να διατηρηθεί το καλό κλίμα στις σχέσεις των δύο πλευρών και να χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης με την Άγκυρα.
Ωστόσο, δεδομένου πως οι αλλαγές στη στάση του Ερντογάν είναι συνεχείς, ξεκαθαρίζεται πως υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για όποια αλλαγή προκύπτει στη στάση αυτή.
- Παντρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα: Σύσσωμη η οικογένειά της την παρέδωσε στον Φάνη Μπότση
- «3 πράγματα που έπρεπε να ξέρω πριν έρθω Ελλάδα»: Επικό σχόλιο τουρίστα στο Reddit
- Ο διάλογος Ραφαηλίδη-Μοσχολιού δεν θα παιζόταν σήμερα στην τηλεόραση
- Μαφιόζικη εκτέλεση στα Εξάρχεια: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Το χρονικό και το πισώπλατο χτύπημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.