Μενού
Εστιατόριο
Εστιατόριο | Shutterstock
 • Α-
 • Α+

Αυτό το πολυσύχναστο νέο εστιατόριο επιβάλλει 10 κανόνες για τους πελάτες του, αν θέλουν να γευματίσουν με την ησυχία τους. Το Frog Club, που άνοιξε πρόσφατα στο West Village διαθέτει μια λίστα με απαγορεύσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να «φάτε πόρτα», όπως αναφέρει ανάρτηση της επιχείρησης στο Instagram.

Κάποιοι από αυτούς είναι εύλογοι, αλλά κάποιοι άλλοι σε κάνουν να αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί εκεί στο παρελθόν, για να κάνει αναγκαίες τόσο συγκεκριμένες και...άτοπες εντολές, όπως το ότι απαγορεύεται να... φιλάς τη σεφ εν ώρα εργασίας, όπως γράφει η NY Post, που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Μερικοί αστειεύονται πως οι περιορισμοί έχουν να κάνουν με γελοία πράγματα, όπως το να μην τραβάς selfies στις τουαλέτες, ενώ άλλοι αναρωτιούνται αν αξίζει να πληρώσεις για ένα γεύμα που θα συνοδεύεται από τόσο...άγχος.

Οι 10 κανόνες που δίχασαν το Instagram

Η ανάρτηση της επιχείρησης αναφέρει: «Με αυτούς τους τρόπους θα μπείτε στη "μαύρη λίστα"» και παραθέτει:

 1. Δεν καλείτε για να κάνετε κράτηση
 2. Βγάζετε φωτογραφίες. Αυτό περιλαμβάνει selfies στην τουαλέτα
 3. Είστε αγενείς απέναντι στο προσωπικό, ειδικά τον Τόνι
 4. Κλέβετε ή προκαλείτε φθορές
 5. Αγγίζετε τη διακόσμηση, ή και αν σκέφτεστε να αγγίξετε τη διακόσμηση
 6. Λέτε ψέματα πως έχετε γενέθλια
 7. Ακυρώνετε κράτηση πάνω από τρεις φορές
 8. Μεθάτε
 9. Ζητάτε δωρεάν γεύματα
 10. Φιλήσατε τη σεφ χωρίς τη συγκατάθεσή της

Και εντάξει, κάποιοι περιορισμοί είναι αναμενόμενοι, δεν γίνεται να φέρνεις τα πάνω κάτω στο εστιατόριο, αλλά ο χρήστες του Instagram μπερδεύτηκαν για κανόνες όπως η απαγόρευση των...«επιθέσεων» οικειότητας στη σεφ και η αστυνόμευση ακόμα και των σκέψεων των πελατών.

«Πού κάνω αίτηση, θα καθαρίσω τη λίστα στο πι και φι», γράφει ένας χρήστης, με πολλούς να σατιρίζουν ανάλογα το αφ' υψηλού εστιατόριο: «Πολύ χαβαλέδες μου φαίνεστε», «μην τα βάζετε με τον Τόνι», «Πάω στοίχημα ότι σκοτώνετε τις γάτες σας», σχολίασαν.

Άλλοι πάλι είχαν ειλικρινείς απορίες: «Όχι φωτό στην τουαλέτα; Και πώς θα ξέρετε αν την έβγαλα, έχετε κάμερες στις λεκάνες;», «Αυτό με τα γενέθλια με τελείωσε, διαβάζουν και τις σκέψεις μας;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA