Μενού
Αεροσκάφος της Delta
Αεροσκάφος της Delta | EPA/ERIK S. LESSER/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Ένα αηδιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης της Delta από το Άμστερνταμ στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν την Τρίτη (13/2), όταν σκουλήκια άρχισαν να πέφτουν πάνω στους επιβάτες από το ντουλάπι αποσκευών.

Ένας εκ των επιβατών φέρεται να είχε μέσα στη χειραποσκευή του σάπια ψάρια και τα σκουλήκια, που είχαν μαζευτεί, βγήκαν και έπεσαν σε συνεπιβάτες του, ανέφερε ο Independent.

Ο Philip Schotte είπε ότι είδε τουλάχιστον δώδεκα σκουλήκια να πέφτουν πάνω σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Πραγματικά, δεν ξέρω τι περνούσε από το μυαλό μου. Προσπαθούσα να το επεξεργαστώ - η αηδία είναι, φυσικά, ένα απ΄αυτά» δήλωσε ο ίδιος. «Έπρεπε να περιμένουμε για να έρθει βοήθεια».

Ο επιβάτης ενημέρωσε ότι αεροσυνοδοί εντόπισαν την πηγή από την οποία έβγαιναν, ένα ψάρι τυλιγμένο σε μία εφημερίδα. Σύντομα, ο πιλότος ενημέρωσε πως το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο Άμστερνταμ.

Σε δήλωσή της, η Delta ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες της: «Το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη και οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στην επόμενη διαθέσιμη πτήση. Το αεροσκάφος αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για καθαρισμό».

Άλλος επιβάτης επεσήμανε, σε ανάρτηση στο Twitter, η οποία στη συνέχεια διεγράφη: «Πραγματικά υπέροχο να είσαι δύο ώρες σε μία οκτάωρη πτήση της Delta και να ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν σάπια ψάρια και σκουλήκια, που κάνουν ωτοστόπ». 

Ο ίδιος ενημέρωσε πως η αεροπορική, για να τους αποζημιώσει για την ταλαιπωρία, έδωσε στον κάθε ένα από 8.000 δωρεάν αεροπορικά μίλια, τους πλήρωσε ξενοδοχείο αλλά και ένα κουπόνι για γεύμα αξίας 30 δολαρίων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA