Μενού
Γυναίκα με γενέθλια
Γυναίκα με γενέθλια | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Έχετε ποτέ ακούσει για τη γάτα του Σρόντιγκερ, που είναι ταυτόχρονα ζωντανή και νεκρή; Πρόσφατα βρέθηκε και ένα αντίστοιχο, πραγματικό τέτοιο παράδοξο, αλλά σε ανθρώπινη έκδοση. Μία γυναίκα από τις ΗΠΑ που μετρά 55 χρόνια ζωής, είναι την ίδια στιγμή... έφηβη 13 ετών, αν ακολουθήσεις τα γενέθλια που έχει γιορτάσει. Πώς γίνεται όμως κάτι τέτοιο;

Πολύ απλά, η Liz Duren, από το Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1968, πράγμα που την καθιστά «παιδί δίσεκτου έτους», καθώς δεν μπορεί να γιορτάζει επίσημα τα γενέθλιά της κάθε χρόνο, αλλά κάθε μερικά χρόνια, όπως γράφει η NY Post.

Φέτος κλείνει τα 56, αν και είναι μόλις η 14η φορά που τα γενέθλιά της επαναλαμβάνονται στη ζωή της, και σχεδιάζει να τα γιορτάσει με ένα πάρτι με θέμα τον ET. «Όταν έκλεισα τα 44 έκανα ένα πάρτι για τα 10α γενέθλιά μου», είπε στο μέσο.

«Γερνά» κάθε 4 χρόνια

Η Liz πάντα βρίσκει δικαιολογία για να αστειεύεται με το παράδοξο της «επίσημης» ηλικίας της. «Είμαι 55 αλλά και 13, μπορώ να μείνω νέα για πάντα. Φαίνομαι υπέροχη για 56άρα, αλλά για 13χρονο μάλλον είμαι τρομακτική».

Από τότε που ήταν μικρή, η Liz πάντα λάτρευε τα γενέθλιά της, που ήταν τόσο σπάνια όσο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Η οικογένειά της έκανε ένα πρώτο πάρτι γενεθλίων όταν έκλεισε τα τέσσερα και κατέληξε στο πρωτοσέλιδο της τοπικής της εφημερίδας.

Κάθε φορά, βρίσκει έναν ξεχωριστό τρόπο για να κάνει το γεγονός αξέχαστο, και φέτος θα πρωταγωνιστήσει σε μια θεατρική παράσταση, και θα διοργανώσει ένα πάρτι με θέμα τον εξωγήινο ET του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA