Ο Φρέντης Μπελέρης βρέθηκε σήμερα (31/12) στην Χειμάρρα για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του μετά από ολιγόωρη άδεια που του δόθηκε από τις αλβανικές αρχές.
Οι αστυνομικοί επέτρεψαν μόλις 10 λεπτά στον Φρέντη Μπελέρη να παραμείνει στο νεκροταφείο και τον οδήγησαν και πάλι στην αστυνομική κλούβα.
Βίντεο από το himara.gr, δείχνουν τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που μετέφεραν τον νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο στον χώρο του νεκροταφείου όπου έγινε η ταφή της γιαγιάς του ενώ επισημαίνεται ότι κρατείτο στην κλούβα μέχρι να μεταφεθεί η σορός στον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου.
Οι κάτοικοι της Χειμάρρας ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις είδαν τον Φρέντη Μπελέρη.
Πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε επευφημεί τον Φρέντη Μπελέρη μόλις βγαίνει από την αστυνομική κλούβα.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.