Μενού
macron
Ο Εμανουέλ Μακρόν σε φιλανθρωπικό αγώνα. | Benoit Tessier/Pool via AP
  • Α-
  • Α+

Σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για τη στήριξη της δημόσιας οργάνωσης «Νοσοκομεία της Γαλλίας» συμμετείχε ο πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν.

Να σημειωθεί ότι η σύζυγός του, Μπριζίτ Μακρόν είναι η επικεφαλής της οργάνωσης, που στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην ενίσχυση της ιατρικής έρευνας στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Εμανουέλ Μακρόν αγωνίστηκε στα άκρα, ως πλάγιος μπακ χαφ. Μάλιστα, έπαιξε υπό τα βλέμματα μεγάλων αστέρων του γαλλικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Ντεσάν, Καρεμπέ και Αζάρ.

macron
Benoit Tessier/Pool via AP

Μακρόν: Γκολ με πέναλτι

Η ομάδα του Εμανουέλ Μακρόν επικράτησε στον φιλικό αγώνα με σκορ 5-3.

Ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 3 ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ το ματς διεξήχθη σε στάδιο του Πλαιζίρ, που είναι προάστιο του Παρισιού.

macron
Benoit Tessier/Pool via AP

Η φιλανθρωπική οργάνωση Variétés Club de France διοργανώνει κάθε χρόνο ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, με σταρ και λαμπερούς παλαίμαχους του αθλήματος στο πλαίσιο της επιχείρησης «κίτρινα νομίσματα».

ΜΜΕ από τη Γαλλία αναφέρουν ότι «η Μπριζίτ Μακρόν δεν άφησε στιγμή απο το βλέμμα της τον πρόεδρο».

macron
Benoit Tessier/Pool via AP

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA