«Πυρά» στη Γαλλία για τη στήριξή του στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, δέχεται ο πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, καθώς γνωστός ο ηθοποιός, ερευνάται για βιασμό και ενώ σε βάρος του υπάρχουν καταγγελίες από τουλάχιστον 12 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση.
Οι αντιδράσεις ξέσπασαν γιατί ο Μακρόν αρνείται να αφαιρέσει το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής από τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ χωρίς δικαστική καταδίκη. «Δεν είναι βάσει μιας αναφοράς που αφαιρούμε το μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής», είπε ο Γάλλος πρόεδρος.
Μακρόν: Θαυμαστής του Ντεπαρντιέ
Ο Μακρόν δήλωσε θαυμαστής του Ντεπαρντιέ και τον χαρακτήρισε μια «απόλυτη ιδιοφυΐα στην τέχνη του που κάνει τη Γαλλία υπερήφανη».
Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ εμφανίζεται σε βίντεο σε ταξίδι του στη Βόρεια Κορέα το 2018 να σχολιάζει σεξουαλικά χυδαία ένα κοριτσάκι που κάνει ιππασία. Ο ίδιος λέει ότι μιλούσε για άλλο άτομο.
Το France 2 μετέδωσε το σχετικό βίντεο από τη Βόρεια Κορέα και υποστήριξε ότι ακούγονται επανειλημμένα σεξουαλικά σχόλια, παρουσία μιας γυναίκας διερμηνέα.
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.