Το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε σήμερα ότι 730 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την επανέναρξη των ισραηλινών πληγμάτων στον παλαιστινιακό θύλακα στις 18 Μαρτίου, ύστερα από εκεχειρία δύο μηνών, συμπεριλαμβανομένων 57 ανθρώπων τις τελευταίες 24 ώρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο πόλεμος στη Γάζα έχει στοιχίσει τη ζωή συνολικά σε 50.082 ανθρώπους και έχει προκαλέσει τον τραυματισμό 113.408 από τις 7 Οκτωβρίου 2023.
Το Ισραήλ αμφισβητεί συχνά την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων του υπουργείου, αλλά αυτά θεωρούνται αξιόπιστα από τα Ηνωμένα Έθνη. Το Γαλλικό Πρακτορείο δεν είναι σε θέση να διασταυρώσει με ανεξάρτητο τρόπο τον απολογισμό της σύγκρουσης.
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.