Μενού
Αστυνομία στη Γερμανία
Αστυνομικός επιτηρεί κτίριο στη Γερμανία | AP Photos
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (4/3) μίας ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στη Γερμανία, με τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για κατάσταση ομηρίας σε νοσοκομείο.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στη Γερμανία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη Άαχεν, πόλη κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο και την Ολλανδία, και γίνεται λόγος για συνθήκη ομηρίας σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το T-Online, μία 65χρονη γυναίκα φέρεται να κρατάει δεκάδες ομήρους εντός του κτιρίου, ενώ από το νοσηλευτικό ίδρυμα «βγαίνουν» καπνοί, χωρίς να μπορεί να ταυτοποιηθεί η προέλευσή τους.

Γερμανία: Προειδοποιήσεις από τις αστυνομικές Αρχές

Η αστυνομία της Κολωνία, στην πρώτη της ανακοίνωση, για το συμβάν στη Γερμανία επισημαίνει πως «υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για μια πιθανή απειλητική κατάσταση και οι κατόικοι θα πρέπει να αποφεύγουν την περιοχή».

Ωστόσο, δεν μπορεί ακόμη να διευκρινιστεί ακόμη εαν η γυναίκα είναι οπλισμένη και εάν έχει άλλα άτομα υπό τον έλεγχό της ή τα απειλεί. Τα γύρω δωμάτια έχουν πλέον εκκενωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA