Γυναίκα 46 ετών έχασε τη ζωή της, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που υπέστη το απόγευμα χθες Παρασκευή όταν αυτοκίνητο εμβόλισε πλήθος ανθρώπων στο κέντρο της Στουτγάρδης, στη Γερμανία. Τραυματίστηκαν ακόμη επτά άνθρωποι, δύο εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Μέσω X, η αστυνομία έκανε λόγο για «τραγικό τροχαίο» δυστύχημα, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για επίθεση ή σκόπιμη ενέργεια.
«Είμαστε σοκαρισμένοι από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, ως αποτέλεσμα του οποίου μία γυναίκα έχασε τη ζωή της. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Οι σκέψεις μας είναι στους τραυματίες και τις οικογένειές τους κι ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», δήλωσε νωρίτερα ο δήμαρχος Στουτγάρδης Φρανκ Νόπερ, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Ο οδηγός του οχήματος, SUV τύπου Mercedes G-Class, 42χρονος Γερμανός, εκτιμάται ότι έχασε τον έλεγχο ενώ προσπαθούσε να στρίψει κι έπεσε πάνω σε πλήθος που εκείνη τη στιγμή διέσχιζε διάβαση πεζών. Συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα επιτόπου.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.