Σε τροχαίο ατύχημα παρασέρνοντας και σκοτώνοντας τον μικρό σκύλο ενός πασίγνωστου τηλεοπτικού παραγωγού στη Γερμανία, ενεπλάκη ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας και αρχηγός του Κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP), Κρίστιαν Λίντνερ.
Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο κ. Λίντνερ χτύπησε το μικρόσωμο σκυλάκι την Παρασκευή σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στο Βερολίνο, την ώρα που αποχωρούσε.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην BILD ότι ο πρώην υπουργός, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο Mini, δεν προκάλεσε το ατύχημα, καθώς το σκυλί δεν ήταν δεμένο και ο ίδιος είχε την προσοχή του στραμμένη στους πεζούς οι οποίοι κινούνταν στον χώρο.
Όπως δήλωσε μάλιστα αργότερα στην εφημερίδα, δεν γνώριζε ότι το σκυλί τελικά πέθανε, καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν του έδωσε τα στοιχεία του και εξέφρασε την «βαθιά θλίψη» του για το γεγονός. Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι το σκυλί ανήκε σε γνωστό κινηματογραφικό παραγωγό.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.