Σε τροχαίο ατύχημα παρασέρνοντας και σκοτώνοντας τον μικρό σκύλο ενός πασίγνωστου τηλεοπτικού παραγωγού στη Γερμανία, ενεπλάκη ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας και αρχηγός του Κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP), Κρίστιαν Λίντνερ.
Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο κ. Λίντνερ χτύπησε το μικρόσωμο σκυλάκι την Παρασκευή σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στο Βερολίνο, την ώρα που αποχωρούσε.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην BILD ότι ο πρώην υπουργός, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο Mini, δεν προκάλεσε το ατύχημα, καθώς το σκυλί δεν ήταν δεμένο και ο ίδιος είχε την προσοχή του στραμμένη στους πεζούς οι οποίοι κινούνταν στον χώρο.
Όπως δήλωσε μάλιστα αργότερα στην εφημερίδα, δεν γνώριζε ότι το σκυλί τελικά πέθανε, καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν του έδωσε τα στοιχεία του και εξέφρασε την «βαθιά θλίψη» του για το γεγονός. Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι το σκυλί ανήκε σε γνωστό κινηματογραφικό παραγωγό.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.