Σε τροχαίο ατύχημα παρασέρνοντας και σκοτώνοντας τον μικρό σκύλο ενός πασίγνωστου τηλεοπτικού παραγωγού στη Γερμανία, ενεπλάκη ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας και αρχηγός του Κόμματος των Φιλελευθέρων (FDP), Κρίστιαν Λίντνερ.
Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο κ. Λίντνερ χτύπησε το μικρόσωμο σκυλάκι την Παρασκευή σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στο Βερολίνο, την ώρα που αποχωρούσε.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην BILD ότι ο πρώην υπουργός, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο Mini, δεν προκάλεσε το ατύχημα, καθώς το σκυλί δεν ήταν δεμένο και ο ίδιος είχε την προσοχή του στραμμένη στους πεζούς οι οποίοι κινούνταν στον χώρο.
Όπως δήλωσε μάλιστα αργότερα στην εφημερίδα, δεν γνώριζε ότι το σκυλί τελικά πέθανε, καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν του έδωσε τα στοιχεία του και εξέφρασε την «βαθιά θλίψη» του για το γεγονός. Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι το σκυλί ανήκε σε γνωστό κινηματογραφικό παραγωγό.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.