Μενού
Αστυνομία του Κολοράντο
Αστυνομία του Κολοράντο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας φύλακας security στο Κολοράντο θεωρείται κύριος ύποπτος για τον ειδεχθή φόνο μίας γυναίκας, αφού συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα με ένα κομμένο χέρι στην τσέπη του, πιθανότατα δικό της.

Ο Solomon Martinez συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα αφού οι αρχές υποψιάστηκαν ότι ο φύλακας μπορεί να διέπραξε φόνο, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν μια γυναίκα νεκρή και αποκεφαλισμένη στο Fountain Creek, σύμφωνα με το Inside Edition.

Πώς συνελήφθη

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στις 10 Ιανουαρίου, και οι αστυνομικοί είπαν ότι γρήγορα κατέληξαν στον Martinez αφού μίλησαν με μάρτυρες, ενώ η γυναίκα δεν έχει αναγνωριστεί δημόσια από τον ιατροδικαστή της κομητείας Pueblo. 

Όταν ο Martinez συνελήφθη, ένας αστυνομικός βρήκε ένα ανθρώπινο χέρι μέσα σε πλαστική σακούλα στην τσέπη του σακακιού του, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση. Η αστυνομία πιστεύει ότι το χέρι ανήκει στη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον ποταμό, σύμφωνα με αναφορές.

Την είχε προσεγγίσει

Ο Martinez φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι πλήρωσε τη γυναίκα, που εργαζόταν ως ιερόδουλη, για τις υπηρεσίες της το προηγούμενο βράδυ, αλλά δεν τη σκότωσε ούτε την τεμάχισε, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ακόμα ένας που θεωρείται συνεργός του άντρα στη στυγνή δολοφονία, ο συγκάτοικός του, ανακρίθηκε και ισχυρίστηκε όχι ότι δεν γνώριζε για το περιστατικό, αλλά πως αρνήθηκε να τον βοηθήσει.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία συγκεντρώνονται ενάντια στον Martinez, καθώς φέρεται να εθεάθη σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, προσπαθώντας να ξεπλύνει τα χέρια του από αίματα. Ακόμα, η αναφορά που οδήγησε την αστυνομία στο πτώμα έγινε από έναν γνωστό του προαναφερθέντος συγκάτοικου του Martinez.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA