Μενού
Meirivone Rocha
Meirivone Rocha | Meirivone Rocha/TikTok
  • Α-
  • Α+

Πόσοι είναι οι γονείς που εύχονται τα παιδιά τους να μην ήταν τόσο απαιτητικά, ή οι σύντροφοι που ονειρεύονται ένα ταίρι που λέει ναι σε όλα και δεν χρειάζεται τίποτα; Όπως θα σας πληροφορήσει μία γυναίκα από τη Βραζιλία, δεν είναι τόσο ειδυλλιακό όσο ακούγεται.

Η Meirivone Rocha Moraes, «παντρεμένη» με μια μεγάλη λούτρινη κούκλα που αποκαλεί «άντρα» της, και άλλα τρία κουκλάκια που αγαπά σαν παιδιά της, είπε στην Daily Mail πως η ζωή με την κουκλο-οικογένειά της είναι πιο δύσκολη απ' ό,τι φαίνεται.

Το τρελό κουκλοθέατρο

Ακόμα και με 4 μέλη που δεν έχουν βασικές ανάγκες ή έξοδα, η 37χρονη, αντιμετωπίζει τον «κούκλο» Marcelo και τους μικρούς, Marcelinho, Marcela και Emilia σαν πραγματικά άτομα, και έχει κάνει τη ζωή της «πατίνι».

«Είναι λίγο περίπλοκο, γιατί τώρα που έχουμε δίδυμα πρέπει να τα κάνουμε όλα επί δύο» λέει η μητέρα για τα δύο νεότερα παιδιά της, τον Marcelinho και τη Marcela. «Δεν είναι εύκολο, αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνω κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο».

«Στην καθημερινή ζωή, ο Marcelo και εγώ έχουμε πολλά καθήκοντα με τα νέα μωρά, καθώς και να φροντίζουμε το πρώτο μας παιδί. Αλλά ακόμη και όταν είμαι κουρασμένη, ο σύζυγός μου με βοηθάει να κάνω μπάνιο, να φάω και να κοιμάμαι», ισχυρίζεται η Meirivone, με εμάς να απορούμε αν ο Marcelo βγήκε από το Toy Story.

H αφοσίωση της 37χρονης μητέρας στην άψυχη οικογένειά της πάντως αξίζει συγχαρητήρια. Αν και δεν χρειάζεται, φροντίζει το σπίτι να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο, ενώ κάνει ψώνια σαν να έχει πραγματικά ακόμη τέσσερα άτομα να ταΐσει, με τις μωρουδιακές πάνες και τις φρουτόκρεμες να βαραίνουν τελευταία τον οικιακό προϋπολογισμό.

Η Meirivone πρόσθεσε: «Το όνειρό μου τώρα είναι να αποκτήσω το δικό μου σπίτι. Από τον γάμο μας το 2018, ψάχνω καθημερινά στο διαδίκτυο. Δεν θα τα παρατήσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA