Μία νέα γυναικοκτονία προβληματίζει την πόλη της Νάπολη, στην Ιταλία, με το θύμα να είναι ένα κορίτσι, μόλις 14 ετών, και θύτης ο 19χρονος σύντροφός της ο οποίος σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ομολόγησε το έγκλημά του.
Ο λόγο για τη Μαρτίνα Καρμπονάρο, που αγνοούνταν από την περασμένη Δευτέρα, από την πόλη Αφραγκόλα, στη Νάπολη, και το άψυχο σώμα της βρέθηκε στην εγκαταλελειμμένη κατοικία του επιστάτη του αθλητικού γηπέδου η οποία δεν χρησιμοποείται εδώ και καιρό.
Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Ομολόγησε ο σύντροφός της
Η έρευνα, που συντονίζεται από την Εισαγγελία της Βόρειας Νάπολης, έχει λάβει χαρακτηριστικά ανθρωποκτονίας, αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς το άτυχο κορίτσι δολοφονήθηκε με ρόπαλο ενώ φέρεται να ομολόγησε ο πρώην φίλος της.
Ο φίλος της κοπέλας, 19 ετών, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία και συνελήφθη από τις Αρχές το βράδυ της Τρίτης.
Η 14χρονη εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας και όπως έχουν διαπιστώσει οι ερευνητές, αφού συναντήθηκε με τον πρώην φίλο της, έναν 19χρονο από την περιοχή.
«Καμία διαφυγή, καμία απερίσκεπτη πράξη για αυτό το κορίτσι, που δυστυχώς κατέληξε σε αυτή την τραγική λίστα των γυναικοκτονιών» καταλήγουν τα ιταλικά ΜΜΕ για την υπόθεση στη Νάπολη.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.