Μενού
Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ
Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Όλες οι πτήσεις από τους τερματικούς σταθμούς 1 και 2 του αεροδρομίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία ακυρώθηκαν έπειτα από διακοπή στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή που προκάλεσε εκτεταμένα προβλήματα, αναφέρουν σε σημερινή τους ανακοίνωση οι αρχές του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ότι οι επιβάτες που είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψουν από τον τερματικό σταθμό 3 θα πρέπει να πάνε στο αεροδρόμιο κανονικά εκτός αν τους ζητηθεί κάτι άλλο από την αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, και αυτοί μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις.

«Κάποιες εισερχόμενες πτήσεις έχουν εκτραπεί σε άλλα αεροδρόμια, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιοι που θα παραλάμβαναν επιβάτες από το αεροδρόμιο θα πρέπει να ελέγξουν προτού ξεκινήσουν», σημειώνει η ανακοίνωση.

Η είδηση μεταδόθηκε πρώτα από το Sky News, το οποίο ανέφερε ότι ένα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση είχε επηρεάσει το αεροδρόμιο και κάποια άλλα κτίρια.

Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε αλλά οι υπηρεσίες θα επηρεαστούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η ανακοίνωση του αεροδρομίου δεν αναφέρει αν έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA