Μενού
Πρίγκιπας Λέκα και η Έλια Ζαχαρία
Πρίγκιπας Λέκα και η Έλια Ζαχαρία | Elia Zaharia / Facebook
  • Α-
  • Α+

Ο διάδοχος πρίγκιπας Λέκα της Αλβανίας και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Έλια Ζαχαρία πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε σε μια πολυτελή τελετή το 2016, ανακοίνωσε τον χωρισμό του μέσω δήλωσης που δημοσιεύθηκε στα social media του πρίγκιπα Λέκα.

«Μέσω αυτής της ανάρτησης σας ενημερώνω επίσημα ότι ο πρίγκιπας Λέκα και η Έλια Ζαχαρία συμφώνησαν να τερματίσουν τον γάμο τους. Ο γάμος δεν "λειτουργούσε" και έτσι αποφάσισαν να τον λύσουν με κοινή συναίνεση ξεκινώντας τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

Στο μήνυμα σημειώνεται ότι η 3χρονη κόρη του ζευγαριού, πριγκίπισα Geraldine, παραμένει «στο επίκεντρο της αφοσιωμένης προσοχής τους για να εξασφαλίσουν μια ευτυχισμένη και ασφαλή ζωή».

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του διαζυγίου του πριγκιπικού ζευγαριού αναφέρει: «Ανεξάρτητα από τη δέσμευση στον θεσμό της οικογένειας, ο πρίγκιπας Λέκα πιστεύει ότι οι αξίες του αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν τη βάση της σχέσης στη συνέχειά, η οποία θα έχει ως κίνητρό της την ανάπτυξη και την εκπαίδευση της μικρής πριγκίπισσας».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA