Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας απίστευτος καυγάς συνέβη σε παραλία της Ιταλίας όπου ένας άντρας επιτέθηκε σε οδηγό σκάφους. Τουρίστες κατέγραψαν τον καυγά σε βίντεο όπου φαίνεται η διαμάχη ανάμεσα σε μία γυναίκα και τον οδηγό σκάφους.

Ξαφνικά, αστραπιαία ένας άνδρας, που είναι σύζυγος της γυναίκας, τρέχει με φόρα και κάνοντας ένα άλμα δίνει στον οδηγό σκάφους μια πολύ δυνατή κλωτσιά.

Αμέσως ακούγονται γέλια και φωνές με τους άνδρες να πιάνονται στα χέρια μέχρι που μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να τους χωρίσουν. Ο «ιπτάμενος» Ιταλός ακούγεται να λέει «έσπρωξες τη γυναίκα μου», ενώ χτυπάει τον άντρα.

Αφού χωρίστηκαν ο οδηγός ανέβηκε στο σκάφος και έφυγε, ενώ από πίσω φαίνονται οι ντόπικοι αναστατωμένοι. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φαίνεται πως η διαμάχη προκλήθηκε επειδή το σκάφος βγήκε στην ακτή, προκαλώντας τις αντιδράσεις των λουόμενων.

Σύμφωνα με τη DailyMail   ο υπεύθυνος της παραλίας είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Δυστυχώς πρέπει να τονίσω την έντονη αγένεια από την πλευρά των ξένων τουριστών. Πολύ συχνά οι Άγγλοι, οι Γερμανοί και οι Γάλλοι φτάνουν στη θάλασσα μας και δεν σέβονται τους κανόνες. Η παρακολούθηση σχεδόν όλων των 200 χιλιομέτρων της ακτής στη La Maddalena δεν είναι εύκολη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA