Μενού
Η Julia Olson
Η Julia Olson | instagram
  • Α-
  • Α+

Όλοι θέλουμε να διατηρούμαστε ακμαίοι όσο πλησιάζει η τρίτη ηλικία, αλλά μια γυναίκα έχει εκπλήξει το κοινό της στα social media, αφού φαινομενικά κάνει τον χρόνο να γυρνάει προς τα πίσω. 

Η Julia Linn Olson όχι μόνο δείχνει δεκαετίες νεότερη, αλλά έχει γίνει και bodybuilder παρόλο που έχει φτάσει τα 66. Ωστόσο, η αλλαγή της είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, καθώς κάποτε φοβόταν ότι δεν θα έφτανε καν τα 40 έτη, λόγω μίας επικίνδυνης πάθησης, όπως γράφει η Sun.

Η περιπέτεια που της άλλαξε τη ζωή

Καθ' όλη τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, η Julia υπέφερε από νεανικό διαβήτη και η κατάστασή της χειροτέρεψε μόνο όταν μπήκε στα είκοσί της. Σε ηλικία μόλις 24 ετών, είχε διαγνωστεί με νευρική βλάβη, καρδιακή νόσο, νεφρική ανεπάρκεια και είχε αρχίσει ακόμη και να χάνει την όρασή της.

Αν και οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν την όρασή της με θεραπείες λέιζερ, το υπόλοιπο σώμα της άρχισε να καταρρέει. Χρόνια αργότερα, χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού. Καθώς περίμενε με αγωνία, οι γιατροί τη συμβούλεψαν να υποβληθεί σε μία πειραματική επέμβαση και να λάβει μόσχευμα.

Μετά την περιπέτειά της, ηJulia άρχισε να πηγαίνει στο γυμναστήριο πέντε ημέρες την εβδομάδα και άλλαξε δραστικά τη διατροφή της, προσθέτοντας επιπλέον πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες.

Έχοντας ερωτευτεί ξανά το fitness, συνέχισε να προκαλεί τον εαυτό της και συμμετείχε στον πρώτο της διαγωνισμό bodybuilding στα 64 της. Τώρα, η 66χρονη λατρεύει να επιδεικνύει το γυμνασμένο σώμα της με μπικίνι κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών της, ενώ όσοι την ακολουθούν στο Instagram δεν μπορούν να πιστέψουν την πραγματική της ηλικία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA