Μενού
Sandbanks
Sandbanks | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το Sandbanks είναι μια παραθαλάσσια πόλη που φιλοξενεί συνέχεια εκατομμυριούχους ποδοσφαιριστές και ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα στον κόσμο. Η πόλη με την πανέμορφη παραλία που τα νερά της θυμίζουν Ελλάδα. 

Η παραλία προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου με τους χρήστες στο TripAdvisor να βαθμολογούν το Sandbanks Beach στο 10% των κορυφαίων αξιοθέατων σε ολόκληρη την πλατφόρμα. 

Ο επισκέπτες πέρα από το να απολαύσουν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά, μπορούν να νοικιάσουν σκάφος, να παίξουν γκολφ και να κάνουν θαλάσσια σπορ.

Σύμφωνα με την Express, εκπρόσωπος που έχει χαρτοφυλάκιο στην παραλία είπε: «Είναι σπουδαίο επίτευγμα να βρίσκεσαι στο κορυφαίο 10% του TripAdvisor παγκοσμίως, καθώς οι κριτικές του κοινού μας έχουν τοποθετήσει σε αυτήν την πολυπόθητη θέση».

«Το προσωπικό της περιοχής είναι όλο πολύ περήφανο για τη δουλειά του και είναι υπέροχο όταν αυτό αναγνωρίζεται μέσα από κάτι τέτοιο. Τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους συμμετείχαν στη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών που εξασφαλίζουν καλές κριτικές από τους επισκέπτες μας» πρόσθεσε. 

Η περιοχή έχει επίσης λάβει 36 συνεχόμενες διακρίσεις με Γαλάζια Σημαία για την παραλία της. Πρόκειται για βραβεία που έχουν ως κριτήρια τις καθαρές ακτές, το καθαρό νερό και τη δωρεάν πρόσβαση σε αυτές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA