Μενού
Καρέκλες με τους ομήρους του Ισραήλ
Καρέκλες με τους ομήρους του Ισραήλ | AP Photos
  • Α-
  • Α+

Απειλές με «κατεύθυνση» το Ισραήλ εξαπέλυσε η Χαμάς σε ό,τι αφορά τους ομήρους που κρατάει στη Λωρίδα της Γάζας μετά τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου, όπου σκοτώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η Χαμάς ισχυρίζεται πως έχει πληροφορίες ότι το Ισραήλ σκοπεύει να πραγματοποιήσει μια επιχείρηση διάσωσης ομήρων παρόμοια με εκείνη που διεξήγαγε στον καταυλισμό Νουσέιρατ της Γάζας τον Ιούνιο και απείλησε να «εξουδετερώσει» τους αιχμαλώτους, εάν μια τέτοια επιχείρηση λάβει χώρα, σύμφωνα με μια εσωτερική ανακοίνωση που περιήλθε σήμερα σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Σε μια εσωτερική ανακοίνωση με ημερομηνία 22α Νοεμβρίου, η Χαμάς λέει στα μέλη της να μην σκεφτούν τις ενδεχόμενες επιπτώσεις εάν ακολουθήσουν τις εντολές της και επισημαίνει πως το Ισραήλ ευθύνεται για την τύχη των ομήρων. Δεν αναφέρει πότε αναμένεται οποιαδήποτε ισραηλινή επιχείρηση.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA