«Θηλυκός Εσκομπάρ», «Γυναικείος Αλ Καπόνε», «Μαύρη Χήρα», «Βασίλισσα της κοκαΐνης», «Νονά του υποκόσμου» ήταν τα προσωνύμια της Κολομβιανής εμπόρου ναρκωτικών, Γκριζέλντα Μπλάνκο.
Με τους εκτελεστές της, εξολόθρευε τους ανταγωνιστές της και εδραίωσε την κυριαρχία της. Τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, απέκτησε τεράστια περιουσία από το εμπόριο κοκαΐνης στο Μαϊάμι.
Διαβάστε περισσότερα στη mixanitouxronou.gr.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.