Μενού
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ | AP Photos / Martin Meissner
  • Α-
  • Α+

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, εξέδωσαν μικρή ευχετήρια ανακοίνωση για την Κέιτ Μίντλετον, λίγες ώρες μετά τη δήλωσή της πριγκίπισσας της Ουαλίας πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Ευχόμαστε υγεία και γρήγορη ανάρρωση στην Κέιτ και στην οικογένειά της και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη» αναφέρει το πρώην πριγκιπικό ζεύγος στη δήλωσή του.

Η δήλωση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται, όπως ειπώθηκε, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει με καρκίνο, χωρίς να προσδιορίζει το είδος και τη σοβαρότητά του.

«Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική. Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος» σημείωσε η Κέιτ Μίντλετον.

«Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας» πρόσθεσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Βασιλιάς Κάρολος: «Είμαι τόσο περήφανος για την Κέιτ»

Ο Βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως έχει προσβληθεί από καρκίνο.

«Είμαι τόσο περήφανος για την Κέιτ, για το θάρρος της να μιλάει όπως έκανε», ανέφερε ο Βασιλιάς Κάρολος ο οποίος πριν από περίπου 1,5 μήνα ανακοίνωσε και εκείνος ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ: «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι τόσο περήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε. Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες.

Και οι δύο τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA