Μενού
Λαχείο
Λαχείο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία απίστευτη γκάφα με ευτυχή έκβαση σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν ένας υπάλληλος σε γραφείο στοιχημάτων έγινε αιτία ένας πελάτης να φύγει με το ποσό των 300.000 δολαρίων.

Όλα άρχισαν όταν ο 60χρονος Μάικλ Σόπεσταλ οδηγούσε προς το αγαπημένο του εστιατόριο στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, και αποφάσισε να σταματήσει για ένα γρήγορο στοίχημα στο κατάστημα Wolverine State. Συνήθως, ο ηλικιωμένος αγοράζει από 10 έως 100 λαχνούς, και εκείνη τη φορά ζήτησε 10 από τον υπάλληλο

Ο άντρας όμως μπερδεύτηκε, και αντί να του δώσει 10 λαχνούς, του έκοψε 10 σειρές των δέκα, δηλαδή 100 λαχνούς.

«Του είπε να μου τα δώσει ούτως ή άλλως» δήλωσε ο κ. Σόπεσταλ στη New York Post.

Πλουσιότερος κατά 309.000 δολάρια

«Τσέκαρα τον λαχνό μου ένα πρωί και είδα πως είχα κερδίσει 25.000 δολάρια το χρόνο εφόρου ζωής. Αμέσως άρχισα να σκέφτομαι όσα θα μπορούσα να κάνω με αυτά τα λεφτά», είπε ο τυχερός 60χρονος.

Τελικά, ο Μάικλ εξαργύρωσε εφ' άπαξ τον νικητήριο λαχνό, και έφυγε από το ταμείο του γραφείου 309.000 δολάρια πλουσιότερος. Η νίκη του ήταν μάλιστα το ανώτατο τζακ-ποτ, το οποίο κερδίζει κανείς μόνο όταν ταιριάζουν στο λαχείο του και οι πέντε τυχεροί αριθμοί που κληρώνει η λοταρία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA