Μενού
Ευρωεκλογές
Η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης | AP Photos / Markus Schreiber
  • Α-
  • Α+

«Χρειάζεστε 23 Ευρωβουλευτές από επτά διαφορετικές χώρες για να σχηματίσετε μια πολιτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»· το Politico, όπως κάνει κάθε πενταετία, παρουσίασε τη σχετική λίστα με τους εκπροσώπους στην Ευρώπη που σίγουρα θα τραβήξουν τα «βλέμματα».

Ο καθένας και η καθεμία για τον δικό του λόγο, θα εκπροσωπήσει όσο μπορεί καλύτερα τη χώρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτό δεν σημαίνει, απαραίτητα, πως θα το κάνει και σωστά.

Το Politico, στην εκτενή του λίστα, παρουσίασε τα ονόματα με τους Ευρωβουλευτές που μπορεί να ξεχωρίσουν στις σχετικές συνεδριάσεις και επιτροπές του κτιρίου των Βρυξελλών. Πρώτο στη λίστα των λεγόμενων «freaks» έχει τον Κύπριο YouTuber Φειδία Παναγιώτου, τον οποίο ακολουθεί η «χασάπισσα», όπως τη χαρακτηριζει της Θράκης, Γαλάτω Αλεξανδράκη.

Στον ίδιο κατάλογο, και μάλιστα, ψηλά περιλαμβάνεται και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, την οποία το Politico, αφού σημειώνει ότι το όνομά της είναι αυτό της θεάς της ομορφιάς, την χαρακτηρίζει «θεά του body shaming».

Η λίστα του Politico με τους freaks Ευρωβουλευτές

Ο Φειδίας Παναγιώτου, ο YouTuber, έχει την τιμητική του στη λίστα με τους «Kooky Group» του Politico, με το μέσο ενημέρωσης να περιγράφει την πορεία του από την ηλιόλουστη Κύπρο στους κρύους χειμώνες των Βρυξελών.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο 25χρονος influencer και νέος ευρωβουλευτής είναι πίσω από viral επιτυχίες στο YouTube, ήρθε τρίτος στην Κύπρο. Έχει 2,1 εκατομμύρια συνδρομητές και έχει συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο προβολές για το βίντεό του με τίτλο «Ανάγκασα τον Έλον Μασκ να με αγκαλιάσει» και 5 εκατομμύρια για ένα που ονομάζεται «Έζησα στο αεροδρόμιο για 7 ημέρες δωρεάν». «Αν τον δείτε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, θα είναι επειδή είναι καθ' οδόν προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου θα είναι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και έχει πει ότι θέλει να δημιουργήσει το δικό του κόμμα... ». 

Ο Φειδίας Παναγιώτου
Ο Φειδίας Παναγιώτου | Politico

Θα γίνει η κρεοπώλης της Θράκης, κρεπώλης των Βρυξελλών, ρωτά το Politico και προσθέτει με σκωπτική διάθεση για την 76χρονη Γαλάτω Αλεξανδράκη που εξελέγη με την Ελληνική Λύση στο ευρωκοινοβούλιο, ότι δεν υπάρχει έστω μια φωτογραφία της on line, αλλά «είναι τόσο γνωστή στην περιοχή που δεν χρειάστηκε να δώσει έστω μια συνέντευξη ή να κάνει καμπάνια». Πάντως, σημειώνει ότι μένει να απαντήσει η κυρία αν προτίθεται τελικά να πάει στις Βρυξέλλες και να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα. 

Γαλάτω Αλεξανδράκη
Γαλάτω Αλεξανδράκη | Politico
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA