Μενού
lorida-tis-gazas
Ερείπια κτιρίων μετά από βομβαρδισμό στη Γάζα | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Βίντεο που καταγράφει την έκταση της καταστροφής που προκαλούν οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας αναρτήθηκε στα social media, ενώ συνεχίζεται η πολεμική σύρραξη με τη Χαμάς.

Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Κτίρια και ολόκληρες γειτονιές έχουν μετατραπεί σε συντρίμμια με πολλά σημεία να είναι απροσπέλαστα.

Το πρώτο βίντεο με όμηρο από το Ισραήλ δημοσίευσε η Χαμάς

Την ίδια ώρα, η Χαμάς δημοσίευσε το πρώτο βίντεο με όμηρο από το Ισραήλ. Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα, η οποία φαίνεται να έχει τραυματιστεί και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Η νεαρή ανέφερε στο βίντεο: «Είμαι η Μάγια Σαμ, 21 ετών, από τη Σοχάμ. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Γάζα. Επέστρεψα νωρίς το πρωί του Σαββάτου από ένα πάρτι στην περιοχή Σντερότ. Τραυματίστηκα σοβαρά στο χέρο. Με έφεραν στη Γάζα και με μετέφεραν σε νοσοκομείο εδώ για τρεις ώρες. 

Με φρόντισαν και μου παρείχαν φαρμακευτική αγωγή. Σας ζητώ απλώς να με φέρετε πίσω στο σπίτι μου το συντομότερο δυνατό, στην οικογένειά μου, στους γονείς μου, στα αδέρφια μου. Σάς παρακαλώ, πάρτε με από εδώ το συντομότερο δυνατό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA