Μενού
Φάλμουθ, Βρετανία
Φάλμουθ, Βρετανία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Οι κάτοικοι μιας πόλης που χαρακτηρίζεται ως η πιο καταθλιπτική του Ηνωμένου Βασιλείου «καλωσόρισαν» τον νέο τίτλο της με βρετανικό χιούμορ, αφού θεωρούν πως μπορεί να συμβάλει στη μείωση των τιμών των ακινήτων και να κάνει τις παραλίες πιο ήσυχες.

Το Falmouth, στην Κορνουάλη, ήταν στην κορυφή της λίστας, ξεπερνώντας το Peterborough και το Aberdeen, σε έρευνα που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Οι συμμετέχοντες περιέγραψαν την πόλη, όπου πολλά σπίτια χρησιμοποιούνται ως εξοχικά και ενοικιαζόμενα, ως «αδιάφορη», «βαρετή» και «ένα πολιτισμικό κενό που σου ρουφάει την ψυχή», όπως γράφει η Mirror.

Πολλοί ντόπιοι αντέδρασαν θυμωμένα στην εμπρηστική λίστα, αλλά η δήμαρχος, Κίρστι Έντουαρντς, είπε πως οι περισσότεροι κάτοικοι στην παραθαλάσσια πόλη της δέχτηκαν την είδηση ​​αισιόδοξα

Πώς αντιμετώπισαν τον τίτλο οι κάτοικοι

Η δήμαρχος δήλωσε: «Το Φάλμουθ αναδεικνύεται συχνά ως υποδειγματικός δήμος, παρά τις πολλές και ποικίλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως πόλη. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν μαζί ως κοινότητα για να το καταστήσουμε διασκεδαστικό και βιώσιμο μέρος για να ζεις.

Πρόσθεσε επίσης: «Τα σάιτ που διακινούν την "είδηση" δεν έχουν μιλήσει με ντόπιους ή δεν έχουν επισκεφθεί την όμορφη πόλη μας, οπότε προς το παρόν δεν θα τα πάρω στα σοβαρά».

Από την άλλη, η ανταπόκριση των περισσότερων κατοίκων στο Falmouth ήταν αρκετά χιουμοριστική. Πολλοί δήλωσαν πως βρίσκουν το άρθρο εξαιρετικό, καθώς μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής, μειώνοντας τις τιμές των ακινήτων και απομακρύνοντας τον «συρφετό» από τις παραλίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA