Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι έκανε δεκτά τα διαπιστευτήρια ενός νέου πρεσβευτή του Αφγανιστάν στη Μόσχα, γεγονός που την καθιστά την πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνωρίζει την κυβέρνηση των Ταλιμπάν.
«Πιστεύουμε ότι η πράξη της επίσημης αναγνώρισης της κυβέρνησης του Ισλαμικού Εμιράτου του Αφγανιστάν θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της παραγωγικής διμερούς συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας σε διάφορους τομείς», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.