Μενού
 
YouTube
  • Α-
  • Α+

Τυχερός στάθηκε ένας σέρφερ από την Αυσραλία που την ώρα που έκανε σερφ και χαιρόταν τη θάλασσα, μια φάλαινα πετάχτηκε με δύναμη πάνω του και τον έριξε μέσα στα νερά. Η ανατριχιαστική στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο από τον Τζέισον Μπριν.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (25/10), όταν ο 55χρονος ήταν πάνω στη σανίδα του σε μια βόρεια παραλία του Σίδνεϊ.

Ξαφνικά πετάχτηκε η φάλαινα, η οποία του επιτέθηκε. «Προσγειώθηκε πάνω μου» ανέφερε ο άντρας.

Τον τράβηξε κάτω στο νερό 

Το πιο τρομακτικό είναι ότι η φάλαινα όταν χτύπησε τον άνδρα πήρε μαζί της και το λουρί που κρατούσε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει μέσα στο νερό.

«Μάλλον με έσυρε 20 ή 30 πόδια κάτω (6 - 9 μέτρα), για να είμαι ειλικρινής» αποκάλυψε ενώ σκέφτηκε ότι «όλα είχαν τελειώσει».

Ωστόσο, για καλή του τύχη κάποια στιγμή ένιωσε το λουρί να σπάει και κατάφερε να βγει στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τη New York Post, ένας άνδρας που κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή από απόσταση είπε: «Ήθελα να συνεχίσω να καταγράφω, αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί κάποιος να είχε πεθάνει, οπότε σταμάτησα τα τραβάω και είχα έτοιμο στο κινητό μου το τριπλό μηδέν (τον αυστραλιανό αριθμό έκτακτης ανάγκης)».

Ο άνδρας ευτυχώς κατάφερε να ζήσει χωρίς τραυματισμούς και στάθηκε τυχερός μιας και οι φάλαινες είναι τεράστιες και ζυγίζουν μέχρι και 40 τόνους. 

«Θα μπορούσε να με ξεσκίσει γιατί ήταν δίπλα μου όλη την ώρα» πρόσθεσε ο 55χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA