Μενού
Η στιγμή της απογείωσης
Η στιγμή της απογείωσης | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ο βοηθητικός τροχός ενός αεροσκάφους της United Airlines αποκολλάται και πέφτει μετά την απογείωση, προσκρούοντας σε ένα αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του χώρου, καταστρέφοντας ολοσχερώς την πρόσοψή του.

Όπως μεταφέρει η Sun, η πτήση UA35 της United Airlines από τις ΗΠΑ προς την Οσάκα της Ιαπωνίας αναγκάστηκε να προσγειωθεί πρόωρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες την Πέμπτη, λόγω του περιστατικού. Το Boeing 777 έχασε έναν τροχό ενώ απογειωνόταν από το Σαν Φρανσίσκο.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονταν σε ετοιμότητα στο αεροδρόμιο, καθώς το αεροπλάνο έκανε την έκτακτη προσγείωση και σταμάτησε περίπου στα δύο τρίτα της απόστασης στον διάδρομο προσγείωσης. Οι πυροσβέστες επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρξε ζημιά στο αεροσκάφος, το οποίο στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε

Φωτογραφίες δείχνουν αυτοκίνητα παρατεταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα πάρκινγκ στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, ένα εκ των οποίων καταστράφηκε ολοσχερώς από το ελαστικό, που έπεσε κατευθείαν πάνω του.

Η United Airlines δήλωσε: «Η πτήση 35 της United έχασε ένα ελαστικό μετά την απογείωση από το Σαν Φρανσίσκο και προσγειώθηκε στο LAX. Η ομάδα μας κανόνισε γρήγορα ένα νέο αεροσκάφος που θα μεταφέρει τους πελάτες στην Οσάκα σήμερα το απόγευμα».

Το βίντεο της απογείωσης έδειξε ότι το αεροπλάνο έχασε ένα από τα έξι ελαστικά εμπρόσθια ελαστικά του στην αριστερή του πλευρά, μόνο δευτερόλεπτα μετά την απογείωση. Ωστόσο, ο κίνδυνος για επιβάτες και προσωπικό ήταν μικρός, αφού το αεροσκάφος έχει σχεδιαστεί με επιπλέον τροχούς, ακριβώς για τέτοια περιστατικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA