Μενού
iaponia-aeroskafos-2
Το αεροσκάφος της Japan Airlines | ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Νεκροί ανασύρθηκαν οι πέντε από τους έξι επιβαίνοντες του αεροσκάφους της ακτοφυλακής στην Ιαπωνία, το οποίο συγκρούστηκε με το αεροσκάφος της Japan Airlines που παραδόθηκε στις φλόγες, όπως μεταδίδει το δίκτυο NHK που επικαλείται την αστυνομία.

Νωρίτερα, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της ακτοφυλακής κατάφερε να το εγκαταλείψει σώος. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, το Airbus A350-900 εκτελούσε εσωτερική πτήση από το αεροδρόμιο Σιν-Τσιτόζ του Χοκάιντο προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο, με 367 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα. Όλοι τους απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τη φλεγόμενη άτρακτο.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι όλοι οι διάδρομοι προσγείωσης - απογείωσης έκλεισαν προσωρινά. Το αεροσκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Συγκλονιστικά βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους

Παράλληλα, βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους κάνουν τον γύρο των social media. Σε μία από τις αναρτήσεις, επιβάτης αναφέρει: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω».

Σε ένα από τα ντοκουμέντα που φαίνεται να έχει τραβηχτεί από επιβάτη καταγράφεται το αεροπλάνο να κατεβαίνει με ταχύτητα στον διάδρομο προσγείωσης, με καπνόφωτιά και σπίθες να βγαίνουν κάτω από το φτερό του.

Ιαπωνία: Παρανάλωμα του πυρός το αεροσκάφος της Japan Airlines

Νωρίτερα, πλάνα που μετέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NHK έδειχναν φλόγες που έβγαιναν από τα παράθυρα του αεροσκάφους, καθώς και κάτω από το ρύγχος του. Πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο και έριχναν νερό και αφρό στο αεροσκάφος.

Σε άλλα βίντεο από το σημείο διακρίνεται πλέον η φωτιά να έχει σβήσει στο μεγαλύτερο μέρος της, παρόλα αυτά καπνός συνεχίζει να βγαίνει από το κατεστραμμένο αεροσκάφος. Ακόμα, ο αεροδιάδρομος έχει γεμίσει αφρούς από την επιχείρηση της πυροσβεστικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA