Μιλώντας σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες, η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Κάγια Κάλας υπογράμμισε, σύμφωνα με το Politico, ότι το 2024 απέδειξε πόσο «απρόβλεπτη» μπορεί να γίνει η διατλαντική σχέση.
Τόνισε πως η Ευρώπη οφείλει να παραμείνει προσηλωμένη στην πραγματική πηγή αστάθειας, τον πόλεμο στην Ουκρανία, σημειώνοντας ότι «δεν έχουμε δει καμία παραχώρηση από τη ρωσική πλευρά».
Προειδοποίησε ότι οι εσωτερικές διαφωνίες μεταξύ συμμάχων «απλώς ενισχύουν τους αντιπάλους» και ξεκαθάρισε πως η ΕΕ «δεν πρόκειται να εγκαταλείψει 80 χρόνια ισχυρών διατλαντικών σχέσεων».
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Σοφία Βεργκάρα: Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα
- Τον Ισίδωρο Ντογιάκο φέρεται να είχε ως στόχο ο άνδρας που συνελήφθη με χειροβομβίδα στην Αθήνα - Την εντολή έδωσε ισοβίτης
- Γιατί βρίζουμε όταν οδηγούμε; Το road rage και το τιμόνι ως «σάκος του μποξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.