Μενού
Το σπίτι μινιατούρα
Το σπίτι μινιατούρα | TikTok
  • Α-
  • Α+

Μία λάτρης της χειροτεχνίας έχτισε ένα μικροσκοπικό όμορφο σπίτι στην αυλή της, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων από τους ακόλουθους στο Tiktok, που ζηλεύουν το προσωπικό της «παλατάκι». Η κοπέλα, με το ψευδώνυμο Daily DIYer, έχτισε αυτό το καλυβάκι κυρίως για να στεγάσει το καλλιτεχνικό της εργαστήρι.

Όπως γράφει η Sun, έχει επίσης πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και σοφίτα, αλλά το πιο εντυπωσιακό feature πρέπει να είναι το τζάκι. Όταν η κοπέλα έδειξε τους ολοκληρωμένους χώρους του σπιτιού στο κανάλι της, οι followers ξετρελάθηκαν από το επίπεδο της λεπτομέρειας.

Το κτήριο που έχει μέγεθος μισού σπιτιού έχει όλες τις ανέσεις ενός κανονικού. Έχει πλήρη μόνωση και καλωδίωση, είναι διαμπερές, και έχει δική του θέρμανση μέσω του τζακιού, που αρκεί για να ζεσταίνει τον στενό χώρο.

@thedailydiyer

We kicked off the new year with a she shed upgrade! ✨ Check out all of the home renovations we did over on my YouTube, The Daily DIYer. #homerenovation #homediyproject #thedailydiyer

♬ Morning with U - Tollan Kim

Οι χρήστες του Tiktok ομόφωνα δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το κατόρθωμα, αλλά και ζήλευαν το σπιτάκι που η καλλιτέχνης έχει όλο δικό της. «Δεν θα έβγαινα ποτέ αν είχα τέτοιο τσαρδί», έγραψε ένας, με πολλούς να συμφωνούν.

«Χρειάζομαι ένα δωμάτιο χειροτεχνίας σαν κι αυτό», «Είναι τόσο φανταχτερό. Το λατρεύω», «Το σπίτι των ονείρων μου, ερωτεύτηκα».

@thedailydiyer

Creating a surprise craft room for my mom using IKEA organization items! 🌈 #ikeahack #ikeaorganization #ikeamusthaves #ikeadiy

♬ original sound - The Daily DIYer
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA