Νέες εξελίξεις μετά την πολύνεκρη συντριβή αεροπλάνου στην Ινδία, που σκότωσε περισσότερους από 250 ανθρώπους, καθώς οι αρχές βρήκαν ένα από τα δύο μαύρα κουτιά που θα βοηθήσουν στην αποκάλυψη των αιτίων.
Από τα δύο μαύρα κουτιά του αεροσκάφους, εντοπίστηκε αυτό που βρισκόταν στο πίσω μέρος και φυλάσσεται αυτή τη στιγμή με ασφάλεια, όπως ενημερώνει και η ΕΡΤ.
Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας θα ελέγξει τα στοιχεία που περιέχει και θα αναλύσει τις ηχογραφήσεις. Το δεύτερο μαύρο κουτί, από το μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, δεν έχει ακόμη βρεθεί.
Ινδία: Τι θα «πει» το μαύρο κουτί
Το μαύρο κουτί είναι μια μικρή συσκευή που καταγράφει πληροφορίες σχετικά με ένα αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης του. Αυτό το πορτοκαλί ή κίτρινο ορθογώνιο κουτί είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε εκρήξεις, φωτιά, πίεση νερού και συγκρούσεις με υψηλή ταχύτητα.
Περιέχει καταγραφές της πτήσης και του πιλοτηρίου, καθώς και δεδομένα πτήσης, τα οποία βοηθούν στον εντοπισμό της πραγματικής αιτίας της συντριβής του αεροπλάνου. Μετά από κάθε ατύχημα, οι αρχές προσπαθούν πρώτα να εντοπίσουν το μαύρο κουτί για να ανακαλύψουν τι οδήγησε στη συντριβή.
Οι σαρωτικές αλλαγές στη στρατιωτική θητεία, η κόντρα Μαρινάκη-Ζωής και η Μέρκελ στην Αθήνα
Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Στείλτε στη σύντροφό του τι κάνει όταν δεν είναι μαζί»
Ινδία: Ειδικός εξηγεί πώς σώθηκε ο μοναδικός επιζών - «Είναι σχεδόν πρωτοφανές»
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.