Μενού
Αστυνομία στην Ινδία
Επιχείρηση της αστυνομίας σε πόλη της Ινδίας | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Φρίκη προκαλεί ένα βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ινδία και αποτυπώνει ένα ημίγυμνο κοριτσάκι, γεμάτο στα αίματα, να εκλιπαρεί για βοήθεια, αλλά κανείς δεν το βοηθάει.

Σωτήρας του 12χρονου παιδιού στην Ινδία, που έπεσε θύμα βιασμού, ένας Ινδουιστής ιερέας ο οποίος την περιμαζεύει και ειδοποιεί την Αστυνομία για το συμβάν. Όπως αναφέρεται, λόγω των τραυμάτων της, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η εξαφάνιση του κοριτσιού είχε δηλωθεί πριν από πέντε ημέρες στην πόλη Σάκνα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 700 χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε.

Ινδία: Συνελήφθη ένας άνδρας

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, για το αποτρόπαιο περιστατικό στην Ινδία έχει συλληφθεί ένας άνδρας, με τον Ινδουιστή ιερέα να μιλάει για το περιστατικό δηλώνοντας ότι «το κοριτσάκι μετά απ' όλο αυτό δεν μπορεί να μιλήσει».

«Τα μάτια της ήταν πρησμένα. Τότε ρώτησα τι είχε συμβεί, αλλά εκείνη μιλούσε σε μια γλώσσα που δεν καταλάβαινα. Της έδωσα επίσης ένα στυλό και ένα χαρτί, αλλά ούτε εκεί μπορούσε να γράψει κάτι» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ιερέας.

Το ακόμη πιο εξοργιστικό στην όλη υπόθεση στην Ινδία είναι ότι κάποια στιγμή φαίνεται ένας περαστικός, την ώρα που το παιδί εκλιπαρεί για βοήθεια, απλά να το χαιρετάει χωρίς να κάνει κάτι άλλο.

Σύμφωνα με το Tribune India, το περιστατικό προκάλεσε την εγρήγορση των αστυνομικών Αρχών, καθώς αστυνομικοί έσπευσαν να δώσουν αίμα για το μικρό παιδί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.