Μενού
ψ
Ιαπωνικό εστιατόριο | Pexels
  • Α-
  • Α+

Ένα ιαπωνικό εστιατόριο στη Βρετανία «ξεμπρόστιασε» κανονικά ένα ζευγάρι κακομαθημένων influencers που απαίτησαν δωρεάν γεύμα έναντι... διαφήμισης στο ήδη πολυσύχναστο μαγαζί. Και αφού η μετρημένη του απάντηση αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Instagram, οι λεγόμενοι «επηρεαστές» βγήκαν εκτός εαυτού, σε μία έκρηξη αλαζονείας.

Όπως γράφει η NY Post, μία influencer επικοινώνησε μέσω μηνύματος με το εστιατόριο, ζητώντας να προσφερθεί στην ίδια και το ραντεβού της ένα δωρεάν γεύμα, με αντάλλαγμα να μοιραστεί την εμπειρία της από το εστιατόριο στα social media. Φυσικά, το ήδη δημοφιλές εστιατόριο δεν χρειαζόταν πλασιέ, και έδωσε μία μετρημένη απάντηση στη διάσημη νεαρή.

«Άλλο ένα υπέροχο μήνυμα από μία "σούπερ σταρ" του Instagram, να ζητάει δωρεάν φαγητό για ένα ποστ στον τοίχο της. Γιατί ξέρετε τώρα, η έκθεση πληρώνει τους λογαριασμούς. Χαιρόμαστε που προτιμάτε το φαγητό μας, αλλά εμείς προτιμάμε πελάτες που πληρώνουν».

Η «έκρηξη» της influencer

Αφού το ποστ του μαγαζιού έγινε viral και την εξέθεσε, η κοπέλα πήρε πολύ πιο επιθετικό και αλαζονικό ύφος, και προσπάθησε να τους ντροπιάσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ρίξει λάδι στη «φωτιά».

«Πώς τολμάτε να μας εκθέτετε έτσι; Νομίζετε ότι δεν αξίζουμε να φάμε δωρεάν. Αν δεν το καταλάβατε, θέλαμε να βοηθήσουμε και να σας κάνουμε δωρεάν διαφήμιση. Το μόνο που ζητάμε είναι τσάμπα φαγητό. Τώρα δεν θα έρθουμε όμως, η αλαζονεία σας με αρρωσταίνει. Πολύ αστείο, πήρατε μερικά views, αλλά εγώ θα γελάσω τελευταία. Πάω όπου θέλω, τρώω ό,τι θέλω, και δωρεάν. Ποιος γελάει τώρα;».

Και φυσικά η διεύθυνση του μαγαζιού δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με ένα ακόμη πιο ειρωνικό ποστ: «Μιλάμε, μας έκανες τα μούτρα κρέας. Τη συγγνώμη μας που αποκαλύψαμε τις "υπόγειες" τακτικές σου και που προσπαθούμε να συντηρήσουμε την επιχείρηση».

«Αλλά αυτό το νέο μήνυμα θέλει χειροκρότημα. Αλλάξαμε γνώμη. Αυτή τη στιγμή απλώνουμε κόκκινο χαλί και σου ετοιμάζουμε όλα τα δωρεάν γεύματα που χωράει το στομάχι σου. Και έχει κι άλλο, οι σεφ μας θα μείνουν ξυπόλυτοι για να σου δώσουν τα παπούτσια και τις κάλτσες τους. Και ο πατέρας σκέφτεται να σου χαρίσει το μετάλλιο ανδρείας του από τον Β' Παγκόσμιο και το αναπηρικό του καροτσάκι».

Η influencer δεν επέστρεψε με άλλη απάντηση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA