Μενού
Το απαράδεκτο βίντεο
Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις | Instagram @giulianatiofficial
  • Α-
  • Α+

Μία Ιταλίδα infulencer προκάλεσε την οργή στους χρήστες των social media, όταν ανέβασε ένα «χιουμοριστικό» βίντεο για να δείξει ότι η μόδα «κυλάει στις φλέβες της», αλλά κατέληξε να  προσβάλει ασθενείς με πραγματικά σοβαρές παθήσεις.

Σε βίντεο που μοιράστηκε η New York Post, φαίνεται η σχεδιάστρια μόδας Giulia Nati ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, με μία μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο και ενδοφλέβιο ορό στο μπράτσο.

Μόνο που ο σωλήνας δεν είναι συνδεδεμένος με ορό, αλλά με τις πανάκριβες τσάντες τις, μάλλον θέλοντας να μας δείξει ότι μέχρι και ο αέρα που αναπνέει μυρίζει σαν ακριβό δέρμα.

Το κακόγουστο αστείο

Όπως ήταν φυσικό, πολλοί χρήστες του Instagram, όπου αναρτήθηκε το βίντεο, θεώρησαν πως η infuencer πήγε πολύ μακριά τη βαλίτσα: «Ως πρώην ασθενής με όγκο, αυτή η εικόνα δεν με κάνει να γελάω. Το αντίθετο, το βρίσκω θλιβερό», γράφει μία χρήστης.

«Θα σε πήγαινα μία βόλτα σε μονάδες ΜΕΘ μπας και καταλάβεις τι επικρατεί εκεί», «Και οι δύο γονείς μου νοσούν με καρκίνο, και εσύ περισσότερο άθλια είσαι παρά αστεία», έγραψαν άλλοι εξοργισμένοι.

Η ίδια η Nati όμως πιστεύει πως οι αρνητικές αντιδράσεις δεν είναι παρά μία ηχηρή μειοψηφία. «Το βίντεό μου πήρε 17.000 likes. Στα σχόλια υπάρχουν περίπου 2.000 προσβολές. Οπότε έχω 17.000 ανθρώπους να με υποστηρίζουν ενάντια σε 2.000 που με κατακρίνουν» και εκεί το άφησε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA