Μενού
ipa-andras-autopyrpolithike
Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε στις ΗΠΑ | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Ένας άντρας στις ΗΠΑ αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το Mega, περαστικοί παρακολουθούν σοκαρισμένοι έναν άντρα να αυτοπυρπολείται μπροστά από το κτήριο όπου γίνεται η δίκη του Αμερικανού πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Άντρες της ασφάλειας του δικαστηρίου τρέχουν στο σημείο. Όλα αυτά σε ζωντανή σύνδεση από τα αμερικανικά δίκτυα που είναι εκεί για να καλύψουν την δίκη του Τραμπ.

Αστυνομικοί έχουν βγάλει έναν πυροσβεστήρα και προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες ενώ ο άντρας είναι πεσμένος στο έδαφος αλλά ακόμα κινείται. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και θα αφήσει την τελευταία του πνοή μερικές ώρες αργότερα.

Πρόκειται για τον 37χρονο Μαξ Αζαρέλο από την Φλόριντα, υποστηρικτή θεωριών συνωμοσίας, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Λίγο πριν αυτοπυρποληθεί έριχνε φυλλάδια και κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε ο Τραμπ μαζί με τον Μπάιντεν ετοιμάζουν φασιστικό πραξικόπημα.

Ο Αζαρέλο είχε πρόσφατα καταδικαστεί σε τρεις μήνες φυλάκισης με αναστολή για ανάρμοστη συμπεριφορά. Λίγο πριν από το περιστατικό είχε ανεβάσει στην σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μήνυμα «αυτοπυρπολήθηκα έξω από την δίκη του Τραμπ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA