Μενού
Η γυναίκα από την Αριζόνα που δηλητηρίαζε τον σύζυγό της
Η γυναίκα από την Αριζόνα που δηλητηρίαζε τον σύζυγό της | Pima County Sheriff's Office
  • Α-
  • Α+

Ένοχη για δύο κατηγορίες δήλωσε μία γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία δηλητηρίαζε τον εν διαστάσει σύζυγό της με σκοπό να «πάρει την ασφάλεια» ζωής του.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί πέρσι, όταν το θύμα έβαλε κρυφές κάμερες στο σπίτι και είδε τη σύζυγό του Melody Felicano Johnson να βάζει κάποια ουσία στον καφέ του.

Ο Roby Johnson είχε καταθέσει σε αστυνομικούς πως αποφάσισε να κάνει έρευνα, όταν παρατήρησε μία περίεργη γεύση στο ρόφημά του.

Εκείνη την περίοδο, οι δυο τους βρίσκονταν εν διαστάσει και είχαν κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, αλλά έμεναν ακόμα στο ίδιο σπίτι στη Γερμανία - όπου υπηρετούσε ο άνδρας - μαζί με το παιδί τους.

Είπε στους ντετέκτιβ ότι χρησιμοποίησε ταινίες με τις οποίες ελέγχεται η καθαρότητα του νερού πισίνας και διαπίστωσε «υψηλά επίπεδα χλωρίου» στην καφετιέρα. Μετά έβαλε τις κρυφές κάμερες για να μπορέσει να καταγράψει τη σύζυγό του και να έχει αδιάσειστα στοιχεία. 

Για κάποιο διάστημα, προσποιήθηκε ότι πίνει κανονικά τον καφέ του, ώστε να μπορέσει να την καταγγείλει όταν επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

Η δράστις δηλητηρίαζε τον καφέ του κάθε μέρα, για μήνες. Ο ίδιος εκτίμησε πως «προσπαθούσε να τον σκοτώσει για να εισπράξει την ασφάλεια». 

Η Johnson διώχθηκε τον περασμένο Αύγουστο για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού, αλλά προ ημερών - μετά από συμφωνία με τις εισαγγελικές Αρχές - δήλωσε ένοχη για τις κατηγορίες της απόπειρας διάπραξης βαριάς σωματικής βλάβης και δηλητηρίασης τροφίμων ή ποτών. 

Κάθε μία από τις κατηγορίες μπορεί να επιφέρει ποινή 2 ετών φυλάκισης. Η δίκη της προγραμματίστηκε για τις 10 Μαΐου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA