Μενού
Μητέρα εγκατέλειψε το βρέφος της μόνο για 10 μέρες για να πάει διακοπές
Μητέρα εγκατέλειψε το βρέφος της μόνο για 10 μέρες για να πάει διακοπές | YouTube/Inside Edition
  • Α-
  • Α+

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε μητέρα στο Οχάιο των ΗΠΑ η οποία εγκατέλειψε το 16 μηνών βρέφος της μόνο στο σπίτι, ώστε να πάει 10ήμερες καλοκαιρινές διακοπές.

Η 32χρονη Kristel Candelario δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο για την κατηγορία της διακεκριμένης δολοφονίας και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε με τις εισαγγελικές Αρχές.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, η 32χρονη εγκατέλειψε την κόρη της, Jailyn, στο σπίτι τους στο Κλίβελαντ ώστε να πάει διακοπές στο Πούερτο Ρίκο και το Ντιτρόιτ, τον Ιούνιο του 2023. 

Όταν επέστρεψε στο οίκημα, 10 μέρες αργότερα, βρήκε το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε την αστυνομία. Το παιδί «ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένο» και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο σημείο. 

Η νεκροψία - νεκροτομή έδειξε πως το μωρό πέθανε από ασιτία και αφυδάτωση. 

Ο δικαστής, απευθυνόμενος στη μητέρα, επεσήμανε πως διέπραξε «την απόλυτη προδοσία» αφήνοντας την κόρη της μόνη της και χωρίς φαγητό.

«Όπως δεν άφησες τη Jailyn να δραπετεύσει από τη φυλακή της, έτσι κι εσύ πρέπει να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου σε ένα κελί, χωρίς την ελευθερία σου» επεσήμανε. «Η μονή διαφορά θα είναι πως στη φυλακή θα σε ταΐζουν και θα σου δίνουν τα υγρά, που εσύ της απαρνήθηκες». 

Η Candelario που είχε αντιμετωπίσει κατάθλιψη και υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα, δήλωσε πως προσεύχεται καθημερινά για συγχώρεση. 

«Πονάω τόσο πολύ για την απώλεια του μωρού μου, της Jailyn. Είμαι πολύ πληγωμένη για όσα συνέβησαν. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τις πράξεις μου, αλλά κανείς δεν ήξερε πόσο υπέφερα και τι περνούσα. Ο Θεός και η κόρη μου με έχουν συγχωρέσει». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA