Μενού
Έρευνα σε λίμνη
Έρευνα σε λίμνη | EPA/LUKAS COCH/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 57χρονος άνδρας στη Βοστώνη των ΗΠΑ, αφότου ο γιος του έβαλε το κεφάλι του σε λίμνη και τον βύθισε, σε ένα είδους «εξορκισμού».

Ο τραπεζίτης Σκοτ Κάλαχαν πνίγηκε το 2021 και ο 22χρονος γιος του Τζακ Κάλαχαν κάθεται πλέον στο εδώλιο, κατηγορούμενος για τον θάνατό του.

Ο δράστης είπε στην αστυνομία ότι είχε βυθίσει το κεφάλι του πατέρα του κάτω από το νερό σε μια προσπάθεια να τον απαλλάξει από έναν δαίμονα που ονομαζόταν "Dirty Dan".

«Τον άφησα εκεί για να αποφασίσει, "μπορείς να έρθεις στον παράδεισο μαζί μου ή στην κόλαση". Νομίζω ότι επέλεξε την κόλαση», είπε στους αστυνομικούς, ενώ δήλωσε πως ο πατέρας του, πριν, του είχε επιτεθεί και τον χτύπησε επαλειμμένα. 

«Δηλώνει ότι πίστευε ότι βάφτιζε τον πατέρα του» σημείωσε βοηθός εισαγγελέα, αναφερόμενη στον δράστη. 

Ακόμα, περιέγραψε λεπτομερώς το πώς έγινε το έγκλημα, με τον 22χρονο να βουτά συνεχώς τον πατέρα του στο νερό, μέχρι να σταματήσει να αντιδρά. 

Όταν επέστρεψε στο σπίτι με βρεγμένα ρούχα, η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε για την εξαφάνιση του πατέρα. 

Ο άνδρας εντοπίστηκε στο σημείο και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. 

Ο δικηγόρος του 22χρονου είχε επικαλεστεί ψυχιατρικά προβλήματα και ζήτησε τη νοσηλεία του καθώς αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό του.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, δηλώνει αθώος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να διαρκέσει μερικές μέρες και θα φανεί η ποινή που θα οριστεί στον νεαρό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA