Η Διευθύντρια Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ, Tulsi Gabbard, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο podcast “Pod Force One” ότι πιστεύει στην πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινων, αν και απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για όσα γνωρίζει η κυβέρνηση.
Τόνισε πως η ομάδα της συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια και δεσμεύεται να την κοινοποιήσει στους πολίτες όταν είναι έτοιμη.

Πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά δεν αποκαλύπτει απόρρητες πληροφορίες.
Έχει ακόμα ερωτήματα για τις μυστηριώδεις εμφανίσεις drones πάνω από κατοικημένες περιοχές και αλλού.
Διαβάστε ακόμα: Μέσα στο σπίτι του Τζέφρι Επστάιν: Το γράμμα του Ισραηλινού πρωθυπουργού και ο Κόμης Δράκουλας
Αναφέρθηκε στο περιστατικό με το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι του 2023, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλές διαβαθμισμένες πληροφορίες.
Διέψευσε φήμες ότι ο Jeffrey Epstein ήταν πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, λέγοντας πως δεν έχει δει καμία σχετική ένδειξη.
Η συνέντευξη της Gabbard αναδεικνύει την αυξανόμενη δημόσια περιέργεια γύρω από τα UFOs και τις ανεξήγητες εναέριες εμφανίσεις, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντικές αποκαλύψεις από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.
Πηγή: nypost.com
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Κώστας Μακεδόνας: «Ό,τι τραγούδησα από τα 20 μου, το έζησα μετά»
- Από την Ανταρκτική στο διάστημα: Ο Αδριανός Γολέμης είναι ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- YFSF: Εντυπωσίασε ο Biased Beast ως Άννα Βίσση - «Έχω μείνει άναυδη, ήρθε το Καλλιμάρμαρο εδώ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.