Στιγμές αγωνίας βίωσαν 174 επιβάτες στις ΗΠΑ, όταν έσκασαν τα λάστιχα ενός αεροπλάνου της American Airlines, την ώρα που απογειωνόταν από το Τάμπα στην πολιτεία της Φλόριντα.
Στις σχετικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όπως αναφέρει σχετικά το USA Today, φαίνεται το αεροπλάνο να πιάνει φωτιά σε ένα ακόμη συμβάν με τεχνικά προβλήματα.
«Η πτήση, η οποία απογειωνόταν από την Τάμπα με προορισμό το Φοίνιξ, καθυστέρησε μετά το "μηχανικό πρόβλημα" στον διάδρομο λίγο πριν από την απογείωση» δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Αλφρέντο Γκαρντούνιο στην USA TODAY.
Το ζήτημα, σύμφωνα με τον Γκαρντούνιο, αφορούσε τα ελαστικά του Boeing 737-800.
ΗΠΑ: Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια επιβάτες, εργαζόμενοι
Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών ανταποκρίθηκαν στο σημείο λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης, αφού έλαβαν την πληροφορία ότι ένα ελαστικό είχε εκραγεί και είχε πάρει φωτιά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Αεροδρομίου της Τάμπα, Τζόσουα Γκίλιν, στους Tampa Bay Times.
Όλοι οι επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένων 174 επιβατών και έξι μελών του πληρώματος, «αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στον τερματικό σταθμό» συνέχισε ο εκπρόσωπος, ενώ σύμφωνα με τον τοπικό Τύπου, δεν επηρεάστηκε κάποια άλλη πτήση από το εν λόγω συμβάν.
Όλοι οι επιβάτες επανατοποθετήθηκαν σε άλλες πτήσεις προς Φοίνιξ.
«Δεν θέλουμε ποτέ να διαταράξουμε τα ταξιδιωτικά σχέδια των πελατών μας και ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκάλεσε αυτό» κατέληξε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.